Bursa'nın İznik Eşrefzade mahallesinde ikamet eden F.A ve Semih Acar isimli iki kardeş akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle dolayı tartışmaya çıktı. Aralarında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan bıçak alan ağabey F.A, kardeşiyle kavga dip bıçakla ağır yaraladı.

kavga

POLİSE GİTTİ AMA "AYNA KESTİ" DEDİ

Tartışma sonrası kardeşini bıçakladıktan sonra evden ayrılan F.A doğruca Polis karakoluna gitti. Karakolda Polislerin elinde kan olduğunu fark ettiği F.A, polislerin, "eline ne oldu" sorusuna, "ayna kesti" diyerek cevap verdikten sonra baygınlık geçirdi.

EVE GİDEN KUZENİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Bu sırada iki kardeşin evlerine giden kuzenleri 19 yaşındaki Semih Acar'ı yerde kanlar içinde yattığını fark edip durumu hemen polis ve Sağlık ekiplerine bildirdi. 112 acil servis ekipleri, ağır yaralı olan Semih Acar'ı hemen hastaneye kaldırdı. Semih.Acar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HASTANEDE İTİRAF ETTİ

Polis merkezinde baygınlık geçirdikten sonra polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen ağabey F.A, kaldırıldığı hstanede yapılan ilk sorgulamasında kardeşini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.