Cinsel istismar, suç örgütü kurmak, terör örgütüne yardım etmek ve casusluk gibi suçlamalardan ötürü hakkında 1365 yıla kadar hapis istemi bulunan Adnan Oktar, kendisini Türkiye'yi komünizmden kurtaran kişi olduğunu iddia ederek, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) kendisini kıskandığını söyledi ve Fethullahçı Terör Örgütü'nü övüyor gibi yapıp alttan alta örgüte darbe indirdiğini savundu.

SAVUNMASINI OTURARAK YAPTI

Silivri'de görülen dava duruşmasında, bahsi geçen suçlamalara karşılık kendisini savunan Adnan Oktar, bel fıtığı olduğunu söyleyerek 1 saat 15 dakika sürer savunmasını oturur vaziyette yaptı.

Hürriyet gazetesinden Aydemir Kadıoğlu tarafından yapılan habere göre, Adnan Oktar suçlamaları kabul etmedi. Oktar'ın savunmalarında özetle şu tarz ifadelere yer verildi:

"Kız arkadaşlar tutuklanmayacaklarını bilselerdi şu an buraya doluşurlardı. Bana olan sevgileri hayranlık derecesinde. Allah bana ömür verirse onlarla yine görüşeceğiz. Bizde samimi bir arkadaş topluluğu var, hiyerarşi diye bir şey yok. Benim arkadaşlarımın neredeyse hepsi zengin. Kara para ile işim olmaz. En yaptığım çalışmalar sayesinde Türkiye'yi ve İslam dinini kurtardım. Eğer evrimi çürütmemiş olsaydım Türkiye şu an komünistti. Türkiye'de yaşayan Müslümanlar rahatça dolaşıyorsa bu bizim sayemizdedir. Gençlerin yüzde doksanı şu an evrime inanmıyor. Biz bunu başardık."

'ÖRGÜT BAŞARILI OLSA BENİM BEDENİMİ YOK EDERDİ'

FETÖ'nün gözü dönmüş bir sistem olduğunu söyleyen Oktar, örügütün eşcinsellik ve bölünmeyi savunduğunu söyledi. Onlara yardım etmenin celladına yardım etmek olduğunu savunan Oktar, "Örgüt başarılı olsaydı beni yok ederdi. Onları övüyormuş gibi yapıp alttan alttan vurdum. Benim haslar, iyiler gibi konuşmalarım Olabilir ama ben araştırılmasını istiyordum. O dönemde herkes FETÖ'yü destekleyip onun elini öpmek için sıraya giriyordu. Ben bu adamlarla görüşmedim, konuşmadım." dedi.

'İSRAİL'DEKİ HAHAMLAR SAYEMDE MÜSLÜMAN OLDU'

Oktar sözlerine şu ifadelerle devam etti:

"İsrail ile görüştük çünkü orası İslam aleminin en çekindiği yerdir. İslam Birliği kurulduğu zaman Siyonizm de kurulmuş olacağı için İsrail'e bize katılmayı kabul edecek. Siyonizm demek İslam Birliği anlamına gelir. İsrail'de bulunan yaşlı hahamlar gelerek benim sayemde İslam dinini kabul etti."