Habertürk ekranlarından seyircisiyle buluşan program "Türkiye'nin Nabzı"nda geçtiğimiz akşam bir panik yaşandı. Programa katılım gösteren Adil Gür, canlı yayın esnasında fenalaştı. Tansiyonu düştüğü belirlenen Gür'ün sağlık durumu neticesinde canlı yayına ara verildi.

Programda sunuculuk yapan Veyis Ateş, daha sonra yaptığı açıklamada Gür'ün sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yaparak, "Kötü bir durum yok, ama panikledik birden bire onu öyle görünce. Birkaç dakika sonra kendisine geldi. Sağlık durumu gayet iyi." ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI DA DURUMU FARK ETTİ

Veyis Ateş'in yoğun olarak konuşması hasebiyle sonradan fark ettiği Adil Gür fenalaşınca canlı yayın kesildi. Bu durum, programı izleyen vatandaşlar tarafından da fark edildi. Bu kullanıcılar arasında yer alan Can Yılmaz, Twitter'da paylaşım yaparak, "Canlı yayında ne oldu?" diye sordu.

 

Veyis Ateş ise yaptığı açıklamada, "Birazdan ailesine ulaşılacak, Adil Gür kıymetli dostumuz tansiyon düşüklüğü yaşadı. Açıkçası ben de Mete'ye dalmışım, biraz geç fark ettim." ifadelerini kullandı.