Cüneyt Özdemir'in ''Cumhurbaşkanıyla ilişkisi nedir’ diye sor diyorlar. Sana sürekli soruluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın, servetini yapmasında AK Parti ile ilişkilerinin etkisi var mı? Bu soruyu sormak bana zul geliyor ama Erdoğan mı zengin etti seni Acun?" sorusuna Ilıcalı şu cevabı verdi;

Ilıcalı "Yani çok açık yüreklilikle iki konuyu söylemem lazım; birincisi maddi tarafımda bugüne kadar gelmemde cumhurbaşkanımızın herhangi bir etkisi olmamıştır bunu zaten herkes de görüyor benim kanalım hangisiydi Show idi sonra Star idi. Buraya reyting alıp ekonomi yaratmasında doğal olmayan ne var anlamış değilim" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA SEMPATİM VAR"

Acun Ilıcalı devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var AK Parti ile bir alakam olduğunu hatırlamıyorum. Ama oyumu kime verdim; AK Parti'ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum. Türkiye'nin 20 yıl öncesini biliyorum. Ben o zamanları yaşadım. Ekonomik krizleri yaşamış biriyim. 20 yıl önceyle bugünü değerlendirirsek ben bizzat gelişmeyi gördüm. Mesela yapılan havaalanına denilmedik şey bırakılmadı. Bugün o havaalanı ful. Eski havalimanı olsa nasıl yetişecekti. "

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar ve FETÖ iddialarını da yanıt verdi.

Ilıcalı Adnan Oktar ile görüşmesinin üzerinden 35 yıl geçtiğini söyleyerek "Olay yoktu o zaman adam sonrasında sapıttı" dedi.