UEFA Uluslar Ligi gruplar karşılaşmasında yeşil sahaya adım atan Macaristan ve Türkiye milli takımları arasındaki maç, 2-0 bitti. A Milliler, bu mağlubiyetle liderliği kaçırdı. A Milli Futbolcu Merih Demiral, mağlubiyete ilişkin olarak, "Böyle bitmemeliydi." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE SIRALAMANIN EN GERİSİNE DÜŞTÜ

Macaristan'a karşı yenilen Türkiye Milli Takımı, UEFA Uluslar Ligi Grup B sıralamasında 4. konuma düşerek sonuncu oldu. Macaristan ise bu galibiyetin ardından zirveye oturdu. Türkiye, 6 maçta yalnızca 6 puan toplarken, rakibi Macaristan 6 maçta 11 puan toplayarak zirveye oturdu.

MERİH DEMİRAL: ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALIYIZ

Maç sonunda açıklama yapan Merih Demiral, maçın bu şekilde bitmemesi gerektiğini, ancak işlerin milli takım oyuncularının istediği gibi gitmediğini belirtti. Merih Demiral, aldıkları mağlubiyetten ötürü çok üzgün olduklarını ancak öz eleştiri yapmaları gerektiğini de ifade etti.

Türkiye Milli Takımı'nın Türk halkına pek çok sevinç yaşattığını ifade eden Merih Demiral, takımın yeniden Türk halkını sevince boğacağını ifade ederek gereken şekilde oynayacaklarını ve oyunlarına bir karakter koyacaklarını; ayrıca hatalarından ders çıkaracaklarını da bildirdi.