Akıllara durgunluk veren olay Aydın'ın Didim ilçesinde yaşandı. Gelen bilgilere göre, 61 yaşındaki Erkan G. adlı bir kırtasiyecinin, 13 yaşındaki kız çocuğuna ilan-ı aşk ettiği bir mektup yazdığı öğrenildi.

Her satırından sapkınlık akan mektubu okuyan küçük kız, ağlayarak durumu ablasına anlattı. Ablası ise mektubu da yanına alarak sapık adamdan şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen emniyet güçleri, Erkan G.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen sapık adam, çıkarıldığı mahkemede yargılandığı 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OKULDAKİ AİLELER DE TEDİRGİN OLDU

Efeler Mahallesi'nde bulunan bir okulun tam karşısındaki kırtasiyeyi işleten Erkan G.'nin yazdığı mektup kısa sürede duyuldu. Çocuklarını söz konusu okulda okutan aileler, olayın ardından dehşete düştü. 

MEKTUPTA YAZAN KORKUNÇ İFADELER...

Adamın mektupta yazdığı her satır, içindeki sapığı adeta ortaya çıkardı. Mektupta yer alan ifadeler, okuyanların akıl tutulması yaşamasına sebep oldu. Erkan G., "Bitanem" diye başladığı mektupta birbirinden iğrenç ifadeler kullandı. Hastalıklı bir "aşk" mektubunun ardından adamın tutuklanması, bir nebze olsun yüreklere su serpti.

Kendi kendine gelin güvey olmuş

Adamın mektupta yazdıklarının bir kısmında, "Ya ben çok geç geldim dünyaya, ya da sen çok erken. Eğer 17-18 yaşlarında olsaydın seninle evlenmekten başka bir şey düşünmezdim. Artık acı çekmek istemiyorum. Eğer bana olan sevgin bittiyse bu mektuba cevap yazma. Eğer seviyorsan belli edecek şekilde davran çünkü ben artık seni özlemekten, seni beklemekten yoruldum."