Antalya Serik'e bağlı Kozağacı Mahallesi'nde yaşanan olay saat sabah 07.00 sularında, bir serada meydana geldi. Bilgiye göre serada işçi olarak çalışan Suriyeli anne ve babanın 6 aylık kızı evdeyken konteynerde yangın çıkması sonucu kız bebek yaşamını yitirdi. 

YANGINI FARK EDİP KOŞARAK EVE GELDİ

Çalışmak üzere sabah erkenden evden çıkan Suriyeli çift, 6 aylık kız bebeği evde bıraktılar. Ancak bebek evde yalnızken konteynerde bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Çevredekiler yangını görünce bağırarak yardım istedi. Bu sırada Suriyeli aile de sesleri duydu ve işi bırakıp eve doğru koşmaya başladı. Baba, içeride kalan kızını kurtarmak için eve girerek alevlerin arasına daldı.

O esnada olay yerine gelen sağlık ekipleri, babanın yangından kurtardığı bebeğe müdahale etti. İtfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Sağlık ekipleri, kurtarılan kız bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Bebeğin ailesi kahroldu. 

Talihsiz bebeğin cenazesi, otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yangının kısa devre sonucu meydana geldiğini düşünen polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.