Epic Games, 17 Aralık 2020 tarihinden itibaren yılbaşına kadar her yeni gün yeni bir oyunu ücretsiz olarak dağıtacağına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Bu doğrultuda her gün saat 19.00'da yeni bir oyunu ücretsiz şekilde dağıtan Epic Games'in bugün için seçtiği oyun Oddworld: New 'n' Tasty oldu. Oddworld: New 'n' Tasty adlı oyun, 33 TL bedelle satılıyordu ve Epic Games'in yılbaşına özel etkinlikleri kapsamında ücretsiz oldu.

EPİC GAMES'TEN BÜYÜK JEST! HER GÜN ÜCRETSİZ OYUN...

Oyunseverler özellikle yılbaşında indirime giren oyunları tabiri caiz ise çılgınca takip ediyor. Bu oyunculara ilaç gibi gelen Epic Games de, bombayı patlatarak önümüzdeki 15 gün boyunca en az bir oyununu ücretsiz olarak dağıtacağını bildirmiş, oyunculara büyük bir jest yapmıştı. İlk olarak 17 Aralık'ta dağıtıma başlayan Epic Games, Cities: Skylines oyununu ücretsiz yaparak kampanyaya başlamıştı.

ODDWORLD: NEW 'N' TASTY NASIL BİR OYUN?

PlayStation platformu için yayınlanan Abe's Oddysee adlı oyunun yeniden hazırlanarak sunulmuş bir versiyonu olan Oddworld: New 'n' Tasty oyununda, oyunseverler kahraman Abe karakteriyle maceralara atılıyor. Oyun içindeki tarihi yıkıntılar Abe ile keşfediliyor ve oyundaki etobur canavarların yanı sıra av partilerinden de kaçmak gerekiyor.

ODDWORLD: NEW 'N' TASTY SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum sistem gereksinimleri
İşlemci: [Intel i3 3220 3.30 GHz]
Ekran Kartı: [NVIDIA GTX 260]
RAM: [4 GB]
Depolama alanı: [10 GB]
İşletim sistemi: [Windows 7]

Önerilen sistem gereksinimleri
İşlemci: Intel [i5]
Ekran Kartı: [NVIDIA GTX 560]
RAM: [4 GB]
Depolama alanı: [10 GB]
İşletim sistemi: [Windows 8]


Haber düzenleme: Ecem Köksal