Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük olarak koronavirüs (covid-19) vakalarını açıklıyor. Kabine Toplantısı'ndan bu yana Türkiye genelinde vaka sayılarının önüne geçmek için bir takım tedbirler uygulanıyor. Bu bağlamda geçen hafta ve önümüzdeki haftalarda sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış önlenemezse daha sıkı tedbirler uygulanacağı açıklandı. Peki geçtiğimiz gün koronavirüs vakaları ne kadar arttı? İşte güncel koronavirüs (kovid-19) tablosu...

24 KASIM 2020 GÜNCEL KORONA TABLOSU

Güncel koronavirüs tablosu covid.saglik.gov.tr sitesi üzerinden yayınlandı. Yeni yayınlanan verilere göre salgının seyri henüz kırılabilmiş değil. Her geçen gün test sayılarının yanı sıra hasta ve ölü sayısı da artış gösteriyor. Buna göre dün koronavirüse yakalandığı tespit edilen 7 bin 381 yeni hasta tespit edildi. 

Koronavirüs kaynaklı olarak yaşamını yitiren kişi sayısının 161'e yükseldiği belirtildi. İyileşen hasta sayısı da yine hasta sayısının çok çok altında kalarak 3 bin 678 oldu. Ağır hasta sayısındaki artış da devam ediyor. Ağır hasta sayısı 4 bin 543'e yükseldi.