Samsun'da N.G. adlı 21 yaşındaki bir kızın, E.K. adlı 30 yaşındaki bir adam tarafından bir otobüs durağında taciz edildiği iddiası öne sürüldü. E.K. adlı şahıs gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen şahıs, elindeki poşetin kadına değdiğini söyleyerek kendisinin dokunmadığını ileri sürdü.

'BEN DEĞMEDİM, POŞET DEĞDİ' DİYEREK SAVUNMA YAPTI

4 Kasım 2020 tarihinde saat 22.00 sularında, Atakum ilçesinin Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen olayda 21 yaşındaki genç kız, durakta bulunan bir adamın tacizine uğradı. 

İş çıkışı evine gitmek üzere otobüse binmek için otobüs durağına gelen genç kız, kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü E.K. adlı şahsa vurmaya başladı. Şahıs olayın ardından kaçtı, ancak çevrede bulunanların yardımıyla ve devriye gezen polislerin müdahalesi ile çok kısa sürede yakalandı. E.K. adlı şahıs, ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen şahıs, elindeki poşetin kadına değdiğini ve ona temas etmediğini ileri sürdü.

VATANDAŞ YARDIMA KOŞTU

Otobüsleri beklediği esnada güzergah yönüne doğru baktığını ifade eden genç kız, kıyafetindeki kapşonun örtülü olduğunu ve bu sebeple arkasını görmediğini belirterek birinin ona yakınlaştığını ve kalçasına dokunduğunu beyan etti. Arkasına dönüp bakamadığını belirten genç kız, bir erkeğin önüne geçtiğini fark edince kendisini kaybedip ona vurmaya başladığını söyledi.

Şahsın "Nee vuruyorsun, en sana ne yaptım?" gibi bir söylemlerde bulunduğunu beyan eden genç kız, daha sonra şüphelinin kaçmaya başladığını söyledi. Yanına gelen bir vatandaş, neler olduğunu sorduğu zaman taciz edildiğini ifade eden genç kız bu vatandaşın tacizini peşinden koştuğunu ve o esnada polislerin geldiğini söyledi.

SÜREKLİ AĞLIYORUM, KENDİMİ DURDURAMIYORUM

Şüphelinin sol elinde bir poşet olduğunu belirten  N.G., E.K. adlı şahsın sağ tarafında durduğunu söyleyerek poşetin gerçekten anlatıldığı gibi yanlışlıkla değmiş olması durumunda en fazla baldırına veya bacak bölgesine değeceğini, direkt olarak kalçasında temas etmeyeceğini belirtti.

Tacize uğradığını iddia eden genç kız, durağı gördükçe yaşadıklarının aklına geldiğini ve bu durumun psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini belirterek olayın yaşandığı günden bu yana ağladığını ve kendini durduramadığını söyledi.