Söz konusu olay İstanbul Şişli'de bulunan bir piercing dükkanında gerçekleşti. 14 yaşındaki S.Y., ailesinden izin alıp H.Ö.'nün sahibi olduğu piercing dükkanına geldi. Burada H.Ö. isimli 43 yaşındaki şahıs, küçük kızın boynuna dermal piercing takma fikrini ortaya attı. Genç kız ise bu teklifi reddetti. 

KIZ TEKLİFİ REDDEDİNCE TACİZ ETMEYE BAŞLADI

H.Ö. teklifinin reddedilmesinin ardından cinsel söylemlerde bulunarak genç kızı taciz etti. Kıza, "Göğüslerine piercing çok yakışır." diyen sapık adam, kızın üstündeki tişörtü çıkarttı. Bir anda iç çamaşarıyla kalan küçük kız hayatının şokunu yaşadı. Bu esnada H.Ö. iddiaya göre kızı taciz etmeye başladı. O anlar dükkanda bulunan güvenlik kameralarına bir bir yansıdı.

GENÇ KIZ OLANLARI AĞLAYARAK ANLATTI

Korkuya kapılan küçük kız yalnızca piercing satın alıp dükkandan çıktı. Yaşadıklarını gözyaşları içinde annesine anlatınca ikili soluğu karakolda alarak sapkın adamdan şikayetçi oldu. H.Ö. şikayet üzerine kendi dükkanında gözaltına alındı. İfade işlemleri için karakola getirildi. Burada taciz iddialarını reddeden adam, kızın ailesini tanıması hasebiyle piercing konusunda anlaştıklarını öne sürerek yalnızca piercingin takılacağı yeri gösterdiği söyledi.

Güvenlik kameraları adamı ele verdi

İfade işlemlerinin ardından adam Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edildi ve burada tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Bu bağlamda dükkandaki kamera görüntüleri incelendi ve küçük kızın ifadelerinin doğru olduğu anlaşıldı.

Dava ilerleyen günlerde görülecek

H.Ö.'nun davası ilerleyen günlerde 'İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçundan yargılanan sapık adam hakkında 15 yıla kadar hapis isteniyor.