MEDYA
14 Haziran 2021, Pazartesi, 11:22

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kavga eden iki köpeği ayırmak isterken, köpeklerin saldırısına uğradı. Serçe parmağı kırılan oyuncu, acil ameliyata alındı.

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kavga eden iki köpeğini ayırmak için araya girdi. Fakat tam bu anda saldırıya maruz kaldı. Baş parmağının tırnağı ve serçe parmağı kırılan oyuncu direkt hastaneye gitti.

Acil ameliyata alınan oyuncu, 1.5 saatlik ameliyatın ardından 2 gün hastanede kaldı. Oyuncu, o anlarda yaşadıklarını sosyal medya hesabından da  paylaştı.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Abdullah şu ifadeleri kullandı:

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. 2 köpeğim ciddi kavga etti, zar zor ayırdım, o karmaşa sırasında baya darbe aldım. Baya kopuyormuş baş parmağım, tırnak sallanıyordu, avucumda tutarak gittim hastaneye ya şok oldum. Serçe de yarılmış kırılmış, inanamıyorum hala.

Hemen 1 buçuk saat süren ameliyata aldılar, tırnağı falan yerine diktiler. 2 gün kaldım hastanede, bugün çıktım. Siz siz olun köpüşler kavga ediyor görürseniz suyla ayırın benim boşluğuma geldi.