SPOR
28 Mayıs 2025, Çarşamba, 13:49

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’ta forma giyen Brezilyalı stoper Tuta, Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendisine ilgisini itiraf etti ve tekliflere neden geri dönmediğini anlattı.

Savunma oyuncusu, ayrıca kış transfer döneminde Galatasaray forması giyen Gabriel Sara ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Transfermarkt'a konuşan Tuta; “Gabriel Sara beni aradı. Bana kulübü ve şehri anlattı. Böyle şeyler önemli. Karar vermeden önce dinlemek, fikir almak gerekiyor. Ama ben o dönem Frankfurt’a çok odaklanmıştım. Büyük bir fırsat yaşıyorduk. Yeni baba olmuştum, böyle bir dönemde köklü bir değişiklik yapmak istemedim” dedi.

Sara ile Sao Paulo altyapısında yetişen Tuta, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin ilgisine rağmen doğru zaman olmadığını düşündüğü için Türkiye’ye gelmeyi reddettiğini vurguladı.