EĞİTİM
12 Şubat 2022, Cumartesi, 20:58

Şile Belediyesi, ilçedeki liselerde eğitim gören ve Şile'de ikamet eden 12. Sınıf öğrencilerinin YKS giriş ücretlerini karşılıyor.

Eğitim hayatına akademik olarak devam edecek lise son sınıf öğrencileri için destek olarak hayata geçirilen uygulamaya başvurmak çok kolay.

Şile Belediyesi YKS Giriş Desteği Katılım Koşulları;

1. TC Vatandaşı isen,
2. Lise eğitimini Şile’de sürdürüyorsan,
3. 2022 YKS için başvuruda bulunduysan,
4. Anne ya da Baban Şile'de ikamet ediyorsa, 

- TC Kimlik Numaranı, 
- Doğum Tarihini, 
- İletişim Bilgilerini, 
- Öğrenci Belgeni
- YKS Ücretini Yatırdığınıza Dair Banka Dekontunu
- Anne veya Baba TC Kimlik Numarası ve Doğum Tarihini,  (Anne ya da Babanızın ikametgâh adresinin Şile’ de olması gerekmektedir)

Başvuru formumuz üzerinden bize ileterek başvurunu tamamlayabilirsin.

Lütfen Dikkat!

- Bu destek, Şile Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri ve Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından lise hayatına Şile’de devam eden ve Anne ya da Babası Şile'de ikamet eden 12. Sınıf öğrencilerine destek olmak amacıyla planlanmıştır. 

- Desteğimiz halen lise eğitimlerine devam eden 12. Sınıf öğrencilerimiz için geçerlidir. 

- Öğrencinin veya ailesinin birincil ikamet adresi Şile olmalıdır. (11.02.2022 Tarihi sonrası değiştirilen ikametler geçerli sayılmayacaktır)

Şile Belediyesi Eğitim Desteklerine Devam Ediyor.

Şile Belediyesi ilçede eğitim gören her yaş grubundaki öğrenciler için hayata geçirdiği çalışmalarda, öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmaya devam ediyor.

Yıl içinde düzenli olarak sağlanan kırtasiye ürünleri desteği, ihtiyacı olan okullara spor malzemesi, laboratuvar malzemesi desteği ve kütüphane desteklerinin yanı sıra, bu dönem ilk kez hayata geçirilen Üniversite Eğitim Desteği ve YKS Giriş Ücreti Desteği ile öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlanıyor.