GÜNDEM
13 Ağustos 2021, Cuma, 15:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu Bozkurt'taki cenaze namazına katıldı. Erdoğan, "Her nefis ölümü tadacaktır, bunun nerede nasıl olacağı belli değil." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katıldı.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Her nefis ölümü tadacaktır, bunun nerede nasıl olacağı belli değil. Tıpkı Fatih kardeşimizde de olduğu gibi yani şöyle sorulsa acaba şöyle ir olur mu diye, kimse nerede nasıl olacağına dair bunu ifade etmek mümkün değil. Netice itibari ile böyle bir sel afeti ve bu sel afetinin neticesinde de Fatih kardeşimizi hakka uğurluyoruz.

Rabbim inşallah mekanını cennet eylesin, sevgili habibinin sancağı altında bizleri haşru cem eylesin.

Benim de Fatihle ilgili arkadaşlardan aldığım teskiyeler gerçekten onun ne denli samimi olduğunu, sıratı müstakim üzere olduğunu öğrendim. İnşallah mekanı cennet olsun."