GÜNDEM
13 Ekim 2020, Salı, 17:40

Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Paylaşımda, "Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı olan mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı da resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla harekatlara ilişkin kamoyunu bilgilendiriyor. MSB son paylaşımında 2 teröristin daha hava destekli operasyon ile etkisiz hale getirildiğini belirtti. İşte MSB'nin Twitter'daki son paylaşımı...

2 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.