GÜNDEM
04 Temmuz 2025, Cuma, 17:00

Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediyeye 'yolsuzluk' operasyonunda başkan Niyazi Nefi Kara'nın da aralarında olduğu 35 kişi gözaltına alındı.

CHP'li Antalya Manavgat Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Operasyonda Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara için gözaltı kararı verildi.

Suçlamalar arasında yolsuzluk, rüşvet veihaleye fesat karıştırma var.

Gazeteci Barış Yarkadaş, TGRT Haber canlı yayınında operasyonun detaylarına dair açıklama yaptı.

Eski CHP İstanbul Milletvekili Yarkadaş, "CHP'li Manavgat Belediye Başkanı öğlen saatlerine doğru gözaltına alındı, 4 çalışma arkadaşıyla birlikte. Çok sayıda çevik kuvvet ekibi var. Belediyenin etrafını sarmış vaziyetteler. İçeride organize ve mali şube ekipleri incelemeler yapılıyor. Bazı bilgisayar ve evraklar inceleniyor. Muhtemelen bazı dijital belgeler alınacak. CHP il yöneticileri ve bölgedeki bazı milletvekilleri yola çıktı. Suçlamaya dair bilgi gelmemiş, elde henüz veri yok. Antalya'da bazı başka belediyelerin de soruşturmaya uğradığı bazı siyasetçiler tarafından dile getiriliyor. Antalya'daki siyasi dostlar bu sürecin kulaklarına geldiğini ifade etmişlerdi" dedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi