SPOR
10 Mayıs 2024, Cuma, 11:51

Pazar akşamı oynanacak Fatih Karagümrük maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak isteyen Aslan, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe ile kıyasıya zirve yarışında puan farkını 6'ya çıkaran sarı-kırmızılılar, ligde son 16 maçta puan kaybı yaşamadı.
 
Sezonu şampiyonlukla tamamlayarak gelecek sezonun kadrosunu oluşturmanın peşinde olan Aslan, flaş bir transfere hazırlanıyor.
 
Yaz transfer döneminde yapılacak ilk hamle belli olurken Okan Buruk'un Lucas Torreira'nın yanına yeni bir isim istediği öğrenildi.
 
Sabah'a göre; Son dönemde Almanya ve Alman kökenli yapılan transferlerde isabet sağlayan Galatasaray yeniden bu piyasaya yöneldi.

Derrick Köhn, Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan'ın bağlı olduğu menajerlik şirketiyle çalışan Stuttgart'tan Atakan Karazor için temaslar hızlandı.
 
Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan gurbetçi oyuncu, ön libero ve stoper olarak oynuyor.
 
Sarı-kırmızılı kulüp yeni sezon için Atakan'ı kadrosunda düşünüyor. Galatasaray, bu doğrultuda Stuttgart'a teklif yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde. Bu sezon 35 maçta oynayan Atakan, 3 asist yaptı.
 
Sarı-kırmızılı kulüpte Hakim Ziyech'in durumu da netleşti. Sol dizinden sakatlık yaşamayan Ziyech'in sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi.
 
Faslı yıldız da Galatasaray'da devam edeceğini Chelsea cephesine iletti. Ziyech için bonservis bedeli ödenmeyecek ancak 1.5 milyon Euro imza parası verilecek.
 
Hakim Ziyech'in ilk 11'e girmesiyle kulübeden çıkamayan Zaha ise ayrılmFildişili yıldızın temsilcileri, West Ham başta olmak üzere Premier Lig kulüpleri ile temasa geçti. Galatasaray, Zaha'dan çift haneli bonservis beklentisinde. ayı düşünüyor. Zaha'ya Suudi Arabistan pazarından ilgi söz konusu.