DÜNYA
07 Mayıs 2024, Salı, 06:02

Rapçiler birbirlerini aile içi şiddet uygulamak ve gizli çocuk sahibi olmakla suçladı.

Kendrick Lamar, Drake'le süregelen kavgasında yeni bir diss parçası yayımlayarak 36 saat içinde üçüncü şarkısını piyasaya sürmüş oldu.

Kavga, Lamar'ın First Person Shooter adlı şarkısında Kanadalı rapçi ve J. Cole'a saldırmasıyla başladı.

Cole savaştan erken çekilirken, Drake düşmanlıkları tırmandırmaya devam etti ve ikili tüm hafta boyunca birbirlerine hakaretler yağdırdı. Parçalarda Drake rapçiyi aile içi şiddetle suçlarken, Lamar da Drake'in gizli bir kızı olduğunu iddia etti.

Humble'la tanınan rapçi yeni şarkısı Not Like Us'ta, Drake'i "sertifikalı pedofil" diye nitelendirirken, genç kadınlarla yaşadığı iddia edilen ilişkilere de birçok kez atıfta bulundu.

"Söylesene Drake, gençlerden hoşlandığını duydum" diye söze başlayan 36 yaşındaki rapçi, ilgisinin hapishanede başına bela açabileceğini de sözlerine ekledi.

Bir numaralı koğuşa düşmemen senin için iyi olur.

Lamar, Drake'le ilgilenen kadınları da "Küçük kız kardeşinizi ondan sakladığınızdan emin olun" diye uyararak devam etti.

God's Plan'le bilinen sanatçının stüdyo albümü Certified Lover Boy'la (Sertifikalı Aşık Oğlan) dalga geçerek, "Sertifikalı Aşık Oğlan mı? Sertifikalı pedofiller" dedi.

Şarkı, 5 Mayıs Pazar sabahı erken saatlerde YouTube'da yayımlandı. Şarkının görselinde Drake'in malikanesinin havadan çekilmiş bir fotoğrafı ve üzerinde de cinsel suçluları işaretleyen semboller yer alıyor.

Kendisinden çok daha genç kadınlarla yaşadığı iddia edilen etkileşimler bu acımasız saldırının odak noktasıydı ve Lamar sözlerine, "Yorulmadın mı? / Bir akor yakalamaya çalışıyorsun ve bu muhtemelen La-Minör" (Akor tipi minor, ingilizcede reşit olmayan kişi anlamına da geliyor -çn.) diye devam etti.

Bu şarkı, Drake'in 4 Mayıs Cumartesi günü üç bölümden oluşan ve Lamar'ı siyah yanlısı aktivizminde ikiyüzlülükle suçladığı Family Matters'ı yayımlamasının ardından geldi. Parçada ayrıca Lamar'ı aile içi şiddetle ve bir diss parçasında Tupac'ın yapay zeka versiyonlarını kullandığı için Drake'e dava açması üzere rapçinin mirasçılarına "yalvarmakla" suçluyor.

Drake bununla da kalmadı ve A$AP Rocky, Rick Ross, Future ve Metro Boomin'e de diss attı.

Ancak Lamar birkaç dakika içinde karşılık vererek bu haftanın üçüncü diss parçası Meet The Grahams'ı yayımladı ve rapçiyi gizli bir kızı olduğunu saklamak ve kumar, alkol, uyuşturucu, seks ve harcama konusunda bir dizi bağımlılığa sahip olmakla suçladı.