MEDYA
24 Nisan 2024, Çarşamba, 06:00

Türk müziğinin efsanevi sanatçısı Selami Şahin’e saygı niteliğinde hazırlanan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, birbirinden iddialı sanatçılar eşliğinde dinleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.

‘90’larda Güllü’nün sesinden kulaklarda yer eden ‘’Kasımpaşalı’’, Elif Buse Doğan’ın eğlenceli yorumu ve Emre Doğan’ın düzenlemesiyle albümdeki yerini alıyor.

Elif Buse Doğan'ın eşsiz yorumuyla yeniden hayat bulan ‘’Kasımpaşalı’’, dinleyicileri dansa davet ediyor ve onları unutulmaz bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen, Can Ozan, KÖFN, Koray Avcı ve Göksel, Linet ve Elif Buse Doğan’ın ardından Ceylan Ertem, Serkan Kaya ve Ümit Yaşar gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.

Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstenirken projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.

 

Elif Buse Doğan'ın özgün yorumuyla yeniden hayat bulan ‘’Kasımpaşalı’’, 26 Nisan Cuma gününden itibaren itibaren Lider Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!