MEDYA
27 Kasım 2022, Pazar, 11:32

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan akciğer kanseri olduğunu açıklamıştı. Çağlayan, kendi programında hastalık sürecini gözyaşları içinde anlattı.

Yapımcı kimliğiyle tanınan Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kötü haberi takipçileriyle paylaşmıştı. Akciğer kanserine yakalandığını duyuran ünlü yapımcı, yaşadığı süreçten bahsederek gösteri ve programlarına ara vereceğini dile getirmişti.

KENDİ PROGRAMINDA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığı öğrenilen ünlü yapımcı Armağan Çağlayan kendi programında gözyaşlarına boğuldu. Sosyal medya platformu Youtube üzerinden kendi programını yapan Çağlayan'ın program konuğu geçtiğimiz ay kanserden hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın hayatını kaybetmeden önce nikah masasına oturacağı Buğra Bahadırlı'ydı. Billur Kalkavan hakkında konuştukları sırada konu Armağan Çağlayan'ın hastalığına gelince ünlü yapımcı gözyaşlarını tutamadı.

'ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM...'

Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği gün akciğerindeki kitleyi öğrendiğini söyleyen Çağlayan yaşadığı süreçten bahsederken "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda sanki bende o gün bir şey bulunmamış gibi hissettim çok acayip bir duygu. Ben de Billur Hanım gibi check-up yaptırdığımda öğrendim. Korkuyorum muyum? Hayır... Bir tek acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşünüyordu. Eğer benimki kanserse bile daha çok başı" ifadelerini kullanarak bu süreçte yaşadığı en büyük korkudan bahsetti. Gözyaşlarını hakim olamayan yapımcının programında duygusal anlar yaşandı.