GÜNDEM
03 Aralık 2020, Perşembe, 09:55

İstanbul Emniyeti'ne bağlı olan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, DEAŞ terör örgütüne İstanbul'da büyük bir darbe indirdi.

DEAŞ terör örgütü ile iltisaklı olan şüphelilere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi. İşte son dakika operasyonuna ilişkin detaylar...

15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik olarak İstanbul'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon kapsamında 16 ayrı adrese baskın yapıldı. Adreslerde bulunan 15 şüpheli, ekipler tarafından yakalandıktan sonra emniyete getirildi.

İSTANBUL'DA 9 FARKLI İLÇEDE OPERASYON

İstanbul Emniyeti'ne bağlı olan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, terör örgütlerinden DEAŞ ile iltisakı bulunan ve İstanbul'da yaşadıkları tespit edilen 15 şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Ekipler, İstanbul'da 9 ayrı ilçede bulunan 16 adrese eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, polis ekipleri tarafından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiği belirtildi.