MEDYA
16 Nisan 2025, Çarşamba, 07:00

Arabesk müziğin unutulmaz sesi Ferdi Tayfur, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecek özel bir konserle anılıyor. Ahmet Selçuk İlkan ve Enver Merallı’nın sahne alacağı bu gecede, usta sanatçının hafızalara kazınan şarkıları yeniden hayat bulacak.

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz, Türk müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Ferdi Tayfur, vefatının ardından sevenlerinin kalbinde yaşamaya devam ediyor. Onun sanatına ve mirasına duyulan saygı, İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu tarafından düzenlenecek anlamlı bir konserle taçlandırılıyor.

Gecede, sanatçının müzik kariyerine damga vuran eserleri seslendirilecek. “Hatıran Yeter”, “Ben de Özledim”, “Çeşme”, “Seni Sevmek”, “Huzurum Kalmadı”, “Bana Sor” gibi unutulmaz şarkılar, izleyicilere duygusal bir nostalji yaşatacak.

“Hatıran Yeter” adıyla gerçekleştirilecek bu özel gecede, yıllarca milyonların duygularına tercüman olan şarkılarıyla bir döneme damga vuran Ferdi Tayfur’un anısına düzenlenen konserle hem bir vefa duruşu hem de sevenleriyle duygusal bir buluşma niteliği taşıyor.