SPOR
16 Ekim 2020, Cuma, 12:34

Yaz transfer sezonunu istediği gibi geçiremeyen, taraftarın isteklerini karşılayamayan ve transfer döneminin açık ara şampiyonu olan ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yanına yaklaşmayı başaramayan Galatasaray, şimdiden yeni transferler için adım atmaya başladı. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak son iki maçta yalnızca 1 puan kazanabilen Galatasaray'ın teknik adamı Fatih Terim, Beşitkaş'ın yıldızını gözüne kestirdi. Beşiktaş'la anlaşmayı reddeden genç yıldız Dorukhan Toköz, Galatasray'ın günde

Süper Lig'in yeni sezonuna kadrosunu güçlendirerek başlamak isteyen Galatasaray, bu doğrultuda kiralık oyuncular da dahil olmak üzere 23 oyuncuyla yollarını ayırmış, Arda Turan, Fatih Öztürk, Oghenekaro Etebo, Oğulcan Çağlayan, Omar Elabdellaoui, ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri kadrosuna dahil etmişti. Ancak bu transferler, Galatasaray taraftarını tatmin etmemişti. Çıktığı son 2 maçta yalnızca 1 puan kazanarak yeşil sahadan ayrılan sarı-kırmızılı takım, şimdiden transfer dönemine hazırlık yapmaya başladı.

BEŞİKTAŞ'IN GENÇ YILDIZINA GÖZ KOYDU

Teknik adam Fatih Terim'in Galatasaray'da görmek istediği yeni isim, Beşiktaş'la sözleşmesini yenilemeyi reddeden Dorukhan Toköz oldu. Genç oyuncu, yeni sözleşmesindeki zam oranından memnun kalmayınca takımıyla sözleşme imzalamayı reddetmişti. Fatih Terim'in gözüne kestirdiği Dorukhan Toköz, Galatasaray tarafından yakından takip ediliyor. 

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılması halinde Galatasaray'la anlaşma sağlaması için tüm önlemleri alıyor.