SPOR
04 Eylül 2020, Cuma, 18:40

Fenerbahçe, Diego Perotti transferinde son anda Spartak Moskova'nın işi baltalamasıyla hüsrana uğramıştı. Gelen son dakika haberine göre transfer çalışmalarını her koldan devam ettiren Fenerbahçe'nin ilgilendiği Eran Zahavi, güncel takımıyla olan sözleşmesini feshetti.

Fenerbahçe'nin geçen sezondaki en büyük kozu olan ve taraftarın gözbebeği haline gelen Kosovalı yıldız oyuncu Vedat Muriqi'nin ayrılığının ardından sarı-lacivertli ekibin beklediği haber geldi! 

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği ve Muriqi'nin İtalyan ekibi Lazio'ya katılmasının ardından kadrosuna katmayı planladığı Eran Zahavi Guangzhou ile olan sözleşmesini feshetti. İlerleyen zamanlarda sarı-lacivertli ekibin, oyuncuyla temasa geçmesi bekleniyor.

ERAN ZAHAVİ KİMDİR?

Eran Zahavi, Santrfor mevkisinde oynayan İsrailli millî futbolcu. Çin Süper Ligi takımlarından Guangzhou R&F'de forma giymektedir. Çin kulübüyle 31 Aralık 2020'ye kadar sözleşmesi bulunmaktadır. Çin Süper Ligi'nde 28 maçta 29 gol atarak bir sezonda en çok gol atan futbolcu olmuştur.