DÜNYA
03 Ekim 2020, Cumartesi, 12:13

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melanie Trump'ın koronavirüs testleri pozitif çıkmış, çift derhal tedavi altına alınmıştı. Gece saatlerinde videolu bir mesaj yayınlayan Trump, destekler için teşekkür etmiş ve iyi hissettiğini bildirmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayarak Trump'a geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Bir mesaj da eski ABD Başkanı Barack Obama'dan geldi.

Sosyal medya platformu üzerindeki resmi Twitter hesabından bir video yayınlayan ABD Başkanı Donald Trump, herkese destekleri için teşekkür ettiğini belirterek iyi olduğunu, tedbir amaçlı hastaneye gittiğini bildirmişti.

Trump'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir mesaj gelmiş, Erdoğan; "Hızlı bir şekilde iyileşmenizi dilerim." demişti.

ABD Başkanı'na bir geçmiş olsun mesajı da eski ABD Başkanı Barack Obama'dan geldi. Obama, yayınladığı mesajda Trump ve eşinin hızlıca iyileşmesini temenni ettiğini vurguladı.

OBAMA TWİTTER'DAN MESAJ YAYINLADI

Resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Barack Obama, "Michelle ve ben, koronavirüse yakalanan ABD Başkanı ve eşi, ayrıca koronavirüse yakalanan tüm insanların hızlı bir şekilde iyileşmesini temenni ediyor ve gereken tedaviyi almalarını umut ediyoruz." ifadelerini kullandı.