GÜNDEM
05 Ocak 2023, Perşembe, 15:48

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada zincir marketlere indirim çağrısında bulundu.

Zincir marketlerin sabit fiyat uygulamasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Tüm işletmeler benzer uygulamayı hayata geçirsin, sizler de gelin elinizi taşın altına koyun. Enflasyon OVP tahminlerinin altında, hızlı düşüşün devam edeceğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

Nureddin Nebati AK Parti Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Dünyada resesyon kaygıları başladı, Türkiye pozitif ayrışıyor. 2022 yılında tüm ülke ekonomileri gibi biz de yüksek enflasyon sorunu ile karşılaştık, ancak çok şükür attığımız adımlar meyvelerini vermeye başladı" dedi.

TÜM MARKETLERE ÇAĞRI

Zincir marketlerin sabit fiyat uygulamasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Bakan Nebati, "Tüm işletmeler benzer uygulamayı hayata geçirsin, sizler de gelin elinizi taşın altına koyun. Enflasyon OVP tahminlerinin altında, hızlı düşüşün devam edeceğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

Ayrıntılar geliyor...