DÜNYA
27 Ekim 2020, Salı, 14:16

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri sahada hemen hemen her gün yeni bir başarıya imza atarak Ermeni birlikleri darmadağın ediyor. Bu sebeple sürekli olarak taktik değiştiren Ermenistan, bu kez kirli bir oyun başlattı. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, beraberindeki 13 kadınla birlik oluşturacaklarını duyurdu. "Kadın birlikleri"nin eğitime başlayacağı bildirildi.

Dağlık Karabağ bölgesindeki Ermenistan-Azerbaycan çatışmaları 27 Eylül'den bu yana devam ederken, Azerbaycan kuvvetleri bu bağlamda büyük bir başarı göstererek pek çok köyü Ermenistan'ın varlığından temizlemeyi başardı. Sahada her daim bozguna uğratılan Ermenistan da sık sık taktik değiştirmeye başladı.

Son olarak mankenleri cepheye koyan ve askerlerine Azerbaycan üniformasını giydirerek Azerbaycan ordusunun dikkatini dağıtmaya çalışan Ermenistan bu kez cepheye kadın askerleri sürüyor. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, 13 kadınla beraber, "Kadın birlikleri" oluşturuyor. Söz konusu birliklerin yakında eğitime başlayacağı konuşuluyor.

CEPHEYE KADINLAR GİDECEK!

Paşinyan'ın eşi Hakobyan, 13 kadınla birlikte "kadın birlikleri" oluşturarak eğitime başlayacaklarını, eğitimler sona erdiğinde ise cephede baş göstereceklerini belirterek vatanlarını düşmana teslim etmeyeceklerini ileri sürdü.