SPOR
10 Mayıs 2024, Cuma, 12:20

Trendyol 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü görmedi.

Trendyol 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü görmedi. Takımın son galibiyetini 6 Nisan'da alması ve o süreçte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ziyareti sonrası takımın kötü seri yakalaması sosyal medyayı salladı.

Şanlıurfaspor son galibiyetini 6 Nisan'da aldıktan sonra yaşadığı düşüşle düşme hattına yaklaştı. Şu an 35 puanla 16. sırada yer alan Şanlıurfaspor ligin son haftasında sahasında Manisa Futbol Kulübü ile son derece kritik bir maça çıkacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finalinin ardından Şanlıurfaspor yöneticilerini ziyaret etmişti.

Bu ziyaret, Koç'un başkanlığı döneminde Fenerbahçe'nin henüz şampiyonluk görememesi ve Şanlıurfaspor'un sonraki maçlardaki başarısızlıklarıyla birlikte sosyal medyada çeşitli yorumlara ve esprilere konu oldu.

Futbolseverler, "Ali Koç dokunduğu yeri kurutuyor" şeklinde yorumlar yaparak, Şanlıurfaspor'un kötü gidişatını Başkan Koç'un ziyaretine bağladılar.