SİYASET
17 Kasım 2020, Salı, 11:30

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son dönemlerdeki koronavirüs vaka ve ölüm sayılarındaki artışın endişe verici ve üzücü olduğunu belirtti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, resmi Twitter hesabından koronavirüs (kovid-19)salgınına ilişkin bir açıklama yaptı. Ömer Çelik, Twitter açıklamasında koronavirüs vaka ve ölüm sayılarında gözlenen artışın oldukça üzücü ve endişe verici olduğunu dile getirerek vatandaşları maske, mesafe ve temizlik kurallarını uygulamaya davet etti.

ÇELİK: ALINMAYAN TEDBİR EN ZAYIF HALKADIR

Twitter'daki açıklamasında son dönemlerde artan koronavirüs vaka ve vefat sayılarına değinen çelik, bu durumun oldukça endişe verici olduğunun altını çizdi. Her bir vatandaşın koronavirüse karşı alacağı tedbirlerle topyekün mücadeledeki en önemli halkayı oluşturacağına dikkat çeken Ömer Çelik, alınmayan tedbirin ise en zayıf halka olduğuna dikkat çekti.

Ömer Çelik, koronavirüs döneminde hayati öneme sahip olan maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi hususunu bir kez daha hatırlatarak vatandaşlara seslendi. Çelik, bu üçlünün koronavirüse karşı en önemli mücadele araçları olduğunun altını çizerek, "Lütfen tedbirlere uyalım." ifadelerini kullandı.

İşte Ömer Çelik tarafından yapılan Twitter açıklaması...