GÜNDEM
02 Kasım 2020, Pazartesi, 11:16

İzmir'deki deprem sonrasında enkaz altında kalan vatandaşlardan biri daha 68 saatin sonunda canlı olarak enkazdan çıkarıldı.

İzmir'de mucizelerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz saatlerde 3 yaşındaki Elif Perinçek, 65 saatin sonunda enkazdan kurtarılmıştı. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla bir kişi daha enkazdan canlı olarak çıkarıldı. 68 saat süren çalışmaların ardından yaralı olarak çıkarılan vatandaş, ambulans vasıtasıyla hastaneye götürüldü.

Elif Perinçek 65 saat sonra kurtarılmıştı

İzmir'de çöken Doğanlar Apartmanı'nın altında kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek, 7 katın altından sağ olarak çıkarılmıştı. Torununu yaşlı gözlerle bekleyen dedesi, torununun kurtarılmasını bir mucize olarak tanımlamıştı. Elif Perinçek'i kurtaran itfaiye eri, o anları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. İtfaiye eri, küçük bir yaşam alanı kaldığını belirtmiş, Elif Perinçek'in uzanıp itfaiye erlerinden birinin parmağına tutunduğunu anlatmıştı. 

Elif Perinçek 65 saatin sonunda mucizevi bir şekilde kurtarıldı.